keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Eteiseen pieni rahi - taas tuunausta

Kävin eilen illalla vielä talolla, kun kahdeksan jälkeen olivat asennusmiehet sieltä lähteneet. Oli kyllä ihanaa nähdä uutta kotia kaikkine kaappeineen edes taskulampun valossa. No tänään iltapäivällä sitten kaikki asennuksen osalta on valmista.
Mutta tänään on kuopuksen parturipäivä ja suuntaamme keskustaan asioille. Minulla on tarkoituksena hankkia kangasta jolla päällystän tämän
Joka on siis hankittu aikoja sitten, näitä on mulla kaksi. Kestää istua ja sisällä voi säilyttää tavaraa, joten sopii eteiseen, mutta kaipaa tuunausta. Vaaleaksi tuo koriosa ja uusi kangas.
Eteisemme on valkoinen, joten vähän väriä tahdon siihen tuoda. Olen kiertänyt kangaskauppoja, mutta nyt tuntuu, että suuntaan Pentikille ostoksille.
Siellä on ihania kankaita, tosin eivät varsinaisia verhoilukankaita, mutta jos laitan riittävän tiukalle, niin tuossa toimii, erityisesti tämä omenankukka näyttää kauniilta

https://www.pentik.com/fi/tekstiilit/kankaat-ja-verhot/vrt10003791, täältä löytyy.
Ihanat värit ja herkkä ja kaunis kuvio, siis ihanat omenankukat. Tää se taitaa olla ja tästä voi ommella pari tyynyäkin.
Nyt aamukahvia lisää ja uuden päivän alkuun. Kiva on lomailla☺


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti