perjantai 3. maaliskuuta 2017

Design-talo - keittiö asennettu

Kalusteet oli eilen asennettu paikoilleen. Tänään olenkin ollut talolla koko päivän. Muoviroskaa oli tullut seitsemän jätesäkin verran ja ne tungin noihin säkkeihin. Lisäksi lakasin ja järjestelin.
Aamulla ensimmäiseksi tilasi  vielä uuden jätelavan  koska roskaa on tullut vielä aika paljon ja on helpompi tui lava ratkaisu kuin että itse niitä autolla kaatopaikalle vietäisiin.
Mutta siis tässä kuvaa keittiöstä. Shampanja  värinen välitilalevy oli kyllä hyvä valinta  vaikka jo aloin epäröimään jossain vaiheessa. Sopii hyvin kaappeihin ja tasoon ja toivottavasti lattiaankin. Muutenkin keittiö vaikuttaa tilavalta, no eihän siellä olekaan mitään tavaraa vielä. Valaistus muuttaa ilmettä paljon ja toki tuo lattia.
Seuraavaksi tulee sitten nuo hanat yms ja sitten sähköt. Muutto lähenee ja entisessä kodissa olisi paljon pakattavaa, mutta minä vain hengailen tuolla uudessa kodissa.
Nyt toin sieltä pari rakennusylijäämätarviketta. Katsotaan mitä  niistä syntyy. Ja se Pentikin kangas myös tuossa odottelee työstämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti