lauantai 14. tammikuuta 2017

Laattavalintaa - Designtalossa

Tänään ja eilen olen oikein miettinyt enemmän laattavalintoja. Meille tulee sekä yläkerran että alakerran pesutiloihin samoja laattoja ja nämä ovat ihan Designtalon perusvalikoimasta.
Kaunis Italia Graphite ja White, sekä lattiaan tummaharmaa Alp stone 10X10. Valitsimme aika peruslaattaa, koska halusimme pesutiloista selkeälinjaiset ja raikkaat.

Yläkerran wc/suihku tulee siis olemaan harmaa-valkoinen. Kaapistot tulevat Topi-keittiöstä ja ovat väriltään hiilipuu, malli Aitta eli ovat aika tummat. Lattia on tuo tummaharmaa, mutta seiniin tulee suurimmalta osalta valkeat laatat. Vain suihkukulma tulee harmaasta laatasta. Harmaan ja vaalean laatan saumakohtaan ostin eilen Bauhausista tehostelaattaa, kivimosaiikkia eli tätä
Ja ne peruslaatat olivat näitä

Eli tässä takana valkoinen seinälaatta, tätä samaa siis tulee tummanharmaana ja vasemmalla tumma laattialaattamme. Tuota kivimosaiikkia tulee vain kolmen kiven vahvoisena. Uskon, että tuo boordi on tarpeeksi karheaa, jotta tila pysyy simppelinä. Tätä valkoista laattaa tulee siis muualle kuin suihkukulmaan seiniin, joten aika valkea wc on lopulta. Lisäksi tummaoviset kaapit erottumat hyvin valkeaa vastaan.
Saunan pesuhuone osoittautui hankalammaksi. Jokin visio oli kuitenkin, mutta ihan lopullinen se ei ole. Saunasta tulee vaalea ja sieltä on puolilasiseinä pesuhuoneen puolelle. Suihkutilaa tulee kaksi suihkua, joista toinen tulee ammeelle. Molempien suihkujen kohdalle haluaisin harmaita laattoja. Tätä eilen koittelinkin raksalla, kun timpuri oli seinät levyttänyt. Nyt mietin, pitäisikö näiden 'raitojen' ympärille laittaa jotakin listaa, mosaiikkia tms. Tässä eilistä mittailua. Ihan voisi kyllä mennä ilman mosaiikkejakin, vain nuo tehosteet harmaalla laatalla suihkujen taakse.
Tähän tulee tuohon toisen suihkun kohtaan vielä kapea amme. Puoliväliseinä ja ammeen takainen seinä tulevat kokonaan valkealla laatalla. Tehostelaatasta oli kyllä monta kivaa vaihtoehtoa.

Ja tämä metallin ja kiven sekoitus oli kyllä myös mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti