lauantai 14. tammikuuta 2017

Designtalo edistyy - väliseinää ja nauhoitustaVäliseinät ovat jo saaneet levytyksen ja tänään oli kaikki nauhatkin paikoillaan. Ensi viikolla seinät tasoitetaan ja sitten pääsee maalari liikkeelle.
Paljon on tapahtunut parin viikon aikana. 
Pölyä raksalla on aika paljon ja ennen maalausta pitääkin tehdä perusteellisempi imurointi. Nyt huoneet alkavat hahmottua kuitenkin pölyn seasta.
Timpuri kyseli alkuviikosta, millaiset ovat tulee vaatehuoneisiin. Ihmettelin kysymystä, koska oletin, että ilman muuta niihin tulee liukuovet. Jotenkin oli ajatellut katkoviivan merkitsevän liukuovia ja parissa talonäytössä olin näitä nähnyt. Lisäksi suunnitteluvaiheessa näistä ei puhuttu mitään. Tavallisia ovia kuviin ei jostain syystä ollut piirretty. No selviteltiin asiaa ja DT tuli tässä vastaan ja tarjosi isompaan huoneeseen kustannuksitta normiovea, koska sanoin, että pieni vaatehuone menee ilman oveakin. Liukuovesta maksettaisiin vain erotus normioveen. Päädyimme siis liukuoveen, koska aukko on 100 cm, niin ovi siinä on ihan mukava asia. Toki verhot toimisivat myös, mutta mennään nyt ihan ovella.
Tänään timpuri oli tehnyt saunan katon ja näyttihän se kauniilta. Vaalea katto on kaunis.
Nyt kovasti mietityttää laatta-asiat, vaikka olen ne jo valinnut, mutta pientä tehostetta voisi laittaa - ehkä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti